Annons
Annons

Philips IPL Lumea Prestige


I samarbete med Philips har jag fått testa på deras nya produkt IPL Lumea Prestige som tar bort oönskad hårväxt. Nörd som jag är så har jag googlat runt efter produktrecensioner och i princip ALLA säger att de är såå nöjda med produkten. Därför ska detta bli så spännande och jag är så exalterad över att jag få testa denna produkt! =)

Annons

Jag menar, hur skönt är det inte att slippa raka benen var och varannan dag? Så skönt att vakna upp på morgonen och veta att man kan sätta på sig sin korta sommarklänning utan att behöva oroa sig för om benen och armhålan är håriga. Eller när man satt på sig ett linne och lämnat huset, för att sedan inse att man har stubbiga armhålor. PANIKEN! Haha. I alla fall jag håller armarna vid sidan om kroppen hela den dagen, stel som en pinne.

Det ska bli så spännande att testa på detta! De första gångerna ska man använda apparaten varannan vecka – för att sedan endast använda den var fjärde-sjätte vecka. Detta eftersom att alla hårsäckar har olika tillväxtcykler. Ljusbehandlingen går ner i hårsäckarna och sätter hårtillväxten i vilofas. Inom 1-2 veckor tappar man sedan håret och man lever sedan med lena ben – för alltid – så länge man upprepar behandlingen enligt rekommenderade 4-6 veckors intervall. Så skönt!


Så här gör du:

Gör en analys om vilken intensitet som rekommenderas för just din hudton. Det finns fem olika nivåer. Jag blev rekommenderad nivå 4.

Placera apparaten i 90 graders lutning mot huden. Lampan lyser vit när den är i rätt kontakt med huden.

Därefter är det bara trycka av. Sedan går man vidare till nästa område och upprepar processen. =) Så enkelt och lätt!

Den kommer med tre olika behandlingsfönster. Ett för armar, ben mage. Ett för ansikte (allt under käklinjen (haka och överläpp)) och ytterligare ett för armhåla och bikinilinjen.

Totalt tog det ca 10 minuter för att behandla benen och ca 2 minuter för armhålan.

I mitten på oktober kommer jag att uppdatera er med en recension om behandlingen!! Så spännande!! =)  Tillsvidare kan ni läsa mer om Philips IPL Lumea Prestige här. Vill du vinna en? HÄR kan du tävla!

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar