Annons

Annons

Philips födelsedag

Åhh gårdagen var så rolig! Firandet började med att vi åkte till Leos lekland och lekte. Både William och Philip tyckte att det var jättekul och Philip sprang upp för alla trappor och åkte ner för rutschkanan om och om och om igen. Jösses vilken energi och vad han skrattade av förtjusning.

Sedan åkte vi hem och förberedde inför ett kalas för familjen. Vi sjöng, öppnade massa paket och satt kvar och pratade tills det var dags att gå och lägga sig.

Väldigt mysig dag som jag tror att Philip kommer att minnas (i alla fall så långt som bebisminnet räcker).

Tänk att min Philip nu är 2 år. Stort! Nu är jag redo för bebis nr 3! Skoja!!

Bild från förskolan, titta så fint de hade gjort. Philip fick med sig en ballong och en cupcake med en tvåa på =) Så fint och han var så glad för sina presenter från förskolan =) 

Bild från Leo´s. Mums för dessa chips. Barnen lekte ju så det blev att jag åt upp det mesta själv, haha. Inte ok på en onsdag egentligen, men å andra sidan så måste jag fira lite för att jag födde ett barn för 2 år sedan. Vi kvinnor är verkligen grymma! 

Bild på tårtan som jag hade bakat. Recept på tårtan hittar ni HÄR. =) 

Philip kollade väldigt skeptiskt på ljuset som firade av honom medan vi alla stod upp och sjöng. 

Sedan fick storebror hjälpa till att blåsa ut ljuset ♡

Bild på tårtans innehåll, MUMS! =) 

William och ”faster aka gudmor” hjälper Philip att öppna paket =) Tänk att hon och hennes man ska få sin första bebis i mars, åhh det kommer bli så kul, längtar såååååååå”. ♡ 

Min och min svägerskas mobil. Hur sjukt att vi båda har ”barn-mobilskal”?, haha =) Jag är ju 28 år och hon 31… Men som vi alltid brukar säga, det gäller att ha barnasinnet kvar, speciellt på ett barnkalas =) ♡♡♡


Laddar