Annons
Annons

Peter Thomas Roth 24K Gold Mask – Min rutin


För några veckor sedan fick jag hem Peter Thomas Roth 24K Gold Mask. Nu har jag hunnit testa den några gånger och jag måste säga att jag är imponerad över hur mitt ansikte känns efter att jag använt den.

Annons

Jag börjar alltid med att rengöra ansiktet, först med en ansiktsolja (just nu använder jag den här) och sedan med en gelerengöring (den jag använder just nu).

Sedan fullföljde jag min vanliga ansiktsrutin genom att använda en peeling som är till för att användas dagligen (den här) och sist la jag en lättare syra på ansiktet (Multi-Acid Peel) i några minuter bara för att se till att huden är riktigt mottaglig för masken.

Sedan lägger jag på masken och låter den sitta i ca 30 minuter. Masken är guldig och glittrig vilket gör att den känns lite extra lyxig att ha på sig. Samtidigt är den väldigt krämig och slaimig vilket känns skönt eftersom att masken verkligen sugs fast i ansiktet. Jag läste till och med att den innehåller rent 24 karats guld eftersom att den ger huden massa lyster och ”låser in” fukt i huden.

Masken innehåller även ingredienser som koffein som stramar upp huden, hylauronsyra som fyller ut huden och behåller fukten och en grön ädelsten som heter peridot som hjälper huden att få ny energi, minskar ålderstecken som är stressrelaterade.

Och resultatet då? Huden känns extremt återfuktad och spänstig efteråt. Tänk er en bebis hud som är ganska spänstig och elastisk, precis så blir huden efteråt vilket känns helt fantastiskt. Det bästa är att man vaknar upp nästa morgon med ett glow i ansiktet och en tighthet som känns underbar!

Inlägget är inte sponsrat utan denna produkt har jag köpt helt själv. Ni hittar den här.

 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar