Annons
Annons

Pest eller kolera


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

1. Går du helst på fest med stökigt hår och snygg makeup eller fint hår och utan smink?

Oj vilken svår fråga, båda är ju SÅ viktiga. Mitt hår är inte alls snyggt ostylat. Jag har ju självfall vilket gör att det kan bli ganska lockigt om jag inte plattar det. Men samtidigt skulle jag inte känna mig snygg utan smink så om jag måste välja något så skulle jag välja smink och sätta upp håret i en (om det nu måste vara en stökig frisyr) så väljer jag en stökig tofs.

Annons

Mitt hår när det är ostylat =)

2. Handla på nätet eller IRL resten av livet?

Jag handlar redan väldigt mycket kläder online vilket är lite kul. När online-handeln kom trodde jag aldrig att jag skulle köpa kläder online eftersom att jag måste prova dom. Men sedan insåg jag att jag väldigt sällan provar kläder i butik heller, så jag kan lika väl handla online. Man lär sig oftast vilka modeller som passar sin egna kropp =)

3. Väljer du hellre en ful klippning eller en ful hårfärg?

Jag skulle nog hellre välja en ful hårfärg tror jag, haha! Jag skulle verkligen inte vilja ha en ful frisyr men en ful färg kan bli snyggt om frisyren är bra tänker jag =)

4. Skulle du hellre bli av med alla dina skor eller all din makeup?

Jag skulle lätt ge bort alla mina skor och behålla mitt smink. Vissa tjejer äger ju en lyxig skogarderob, min skogarderob suger. Det finns inget kul där inne än så länge. Däremot är mina sminklådor fulla med massa bra sminkprodukter som jag skulle bli sååå ledsen för om de försvann.

5. Inga ögonfransar eller inga ögonbryn?

Jag skulle välja att vara utan ögonfransar eftersom att ögonbryn är så viktigt för ett ansikte. Det är som en ram på en tavla, dvs ett måste!!

6. Leva med lockigt eller rakt hår resten av livet?

I så fall skulle jag välja beach-wave lockar =)

7. Leva med korta och naturliga naglar, eller långa fake-naglar resten av livet?

Jag gör ju redan nagelförlängning varje månad så i detta fall blir svaret enkelt =)

8. Du måste utesluta en av de tre färgerna från din garderob, vilken färg blir det: Grått/vitt/svart?

I så fall skulle jag välja bort grått eftersom: Vitt är ett måste i toppar och svart är ett måste i byxor. Grått är snyggt men inte lika viktigt som svart och vitt.

Älskar dessa jeans, de är så himla mjuka och sköna men samtidigt snygga och ser ut som riktiga byxor. 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar