Annons
Annons

Påskhelgen


God morgon! ♡

Åhh vad jag redan saknar påsken men samtidigt är så glad över att den äntligen är över. Detta år har vi nog verkligen njutit max av varje stund och sekund av påsken. Jag har nog aldrig sovit så mycket, varit med barnen så mycket eller slappnat av så mycket. Som ni märkt så har bloggen inte varit så uppdaterad som den brukar, men nu är jag fylld med massa ny och härlig energi =)

Annons

Att fira påsk med två barn är föresten så kul! När vi hade äggjakt så hittade Philip sitt pyttelilla påskägg snabbt och skrek ”JA, JA” med hans pyttelilla ljusa bebisröst. Han dansade och hoppade. När han sedan öppnade ägget önskade jag att jag hade filmat hans reaktion. Inuti låg några små godisbitar och han skrek, ”JA, JAAAA!! GOISSSSSSSS, JA, JAAA!”. Lyckan var obetalbar och det var så kul att se hans små knubbiga ben dansa med påskägget i ena handen och andra handen upp i luften viftandes av lycka. Sötaste lilla Philip!

Williams ägg gömde jag med lite mer omsorg och det tog därför längre tid för honom att hitta det. Men jag och Philip hejade på och skrek ”Heja, Heja William” (eller Iam som Philip säger). Tillslut hittade han ägget och även hans ögon lyste. Även han hoppade och studsade när han höll sitt lite större påskägg i famnen.

Igår ville mamma att barnen skulle komma över till henne en stund, så jag och Niclas lämnde barnen där, tog en promenad på en mil och sedan köpte vi med oss sushi hem från vårt nyfunna favorit-sushihak i Borås: Chopstick! Det ligger relativt nära oss och att vi alltid åkt förbi men aldrig testat innan har varit en stor miss. Men bättre sent än aldrig =) Efter lunchen myste vi i soffan (med godis) tills jag somnade.

Varje por i min kropp har lite godis och påskmat i sig. Jag har ätit så mycket godis att jag har vaknat på natten och haft ont i magen, haha. Hur sjukt?!? Nu har jag stoppat undan allt godis långt bak i skåpet – redo för en godisfri vardag tills fredag igen, haha =) 4 dagar here we come =)

När filmen var slut och jag vaknade så åkte vi och hämtade barnen och köpte med thaimat (också från Chopstick), haha =)

Nu ska jag starta dagen med en 4 km promenad. Inte så långt men bättre än inget =)

Hoppas att ni får en underbar Månd… Ehh.. Tisdag! =) =)

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar