Annons
Annons

På väg!


Idag gick vi upp tidigt. Jag värmde oboy på spisen som jag fyllde en termos med samtidigt som jag fyllde den andra termosen med gott kaffe. Sedan gjorde jag jättegoda smörgåsar med ost och parmaskinka. Åhh, jag blir SÅ hungrig nu när jag tänker på mackorna, haha =)

Annons

Sedan packade vi in barnen i bilen och just nu, i skrivande stund är vi på väg till Stockholm. Idag har jag i princip hela dagen full med möten. Jag hoppas att vi hinner spana in stan en snabbis, jag är SÅ shoppingsugen, speciellt efter helgens nollning på shoppingfronten, haha. Ni som såg vloggen ni vet vad jag menar =)

Vi hörs lite senare! Önskar er en toppenstart på helgen! STOR KRAM!

Detta citat postade ett inspokonto på sin story och jag tyckte att det var så bra skrivet, därför vill jag dela det med er! 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar