Annons
Annons

Ohh sunny day!


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Godkväll fina ni!

Hoppas att ni har haft en toppendag!

Det har jag haft även om det inte känns som att jag fått så mycket gjort. Dagen började med mail fram till lunch där jag lunchade med min svägerska och lilla bebisen Elma. Sedan kom jag hem, jobbade en liten stund och vips så var det dags att hämta barnen från förskolan. Tiden går snabbt när man har kul.

Annons

Vädret idag är så där härligt och soligt – I LOVE IT!

Nu kom Niclas hem med lite hämtmat som vi ska njuta av i solen! Önskar er en toppenkväll =)


ETT // TVÅ // TRE // FYRA

ETT // TVÅ // TRE // FYRA

ETT // TVÅ // TRE // FYRA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar