Annons
Annons

Ögonbryn: Vilka färger använder jag?


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Jag fick en fråga om vilka färger jag använder på sminket till mina ögonbryn. Produkterna har jag skrivit i inlägget HÄR, men jag skrev inte ut några färger för att jag tänker att alla ska välja den färg som passar sitt eget ansikte bäst.

Annons

De färger som passar mig behöver inte passa er. Men i alla fall, efter önskan skriver jag nu ut vilka färger jag använder! Men som sagt! Köp inte samma färger rakt av utan se till att prova så att det ser naturligt och fint ut på ert ansikte!

Här kommer det i alla fall:

Anastasia Brow Powder, Färg: Medium Brown

Anastasia’s Brow Wiz, Färg: Chocolate

L’Oréal´s Brow Artist Plumper, Färg: Light/Medium

Dela
Tweeta
Maila
9 kommentarer

Annons

 


Laddar