Annons
Annons

+ och – med att vara gravid


+ Plusset med stort P

Oavsett om graviditeten är efterlängtad och planerad eller helt oplanerad som för oss så glömmer du aldrig känslan när graviditetstestet visar positivt.

– Illamåendet och tröttheten.

Annons

Innan man blir gravid så kan du inte föreställa dig hur trött du kommer att vara.

+ Folk i omgivningen

Du slipper bära tungt, resa på dig för att hämta saker och hela tiden får du frågor om hur du mår. Folk i omgivningen ser dig helt plötsligt med helt andra ögon.

– Kroppen

Du får helt plötsligt en helt annan kropp. Inte bara att utseendet förändras till det större, du får även med blod i kroppen vilket gör att du blir anfådd snabbare och inte orkar lika mycket.

+ Alltid något att skylla på

Orkar man inte göra någonting så skyller man på graviditeten, glömmer man något så skyller man på graviditeten, tar man sönder något så skyller man på graviditeten, äter man fem bullar på raken så skyller man på graviditeten… 😉

– Svullna – mini-magen

Det är ofta en evig väntan innan graviditeten syns på magen. Innan bebisen växt till sig och magen syns känns det bara som att du går runt och är lite extra större.

Här var jag i vecka 25 och jag minns att folk inte riktigt visste om jag var gravid eller bara gått upp i vikt. Man såg hur dom tittade, undrade och funderade men ingen vågade fråga med risk för att göra mig ledsen om jag inte var gravid, haha! =) 

 

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar