Annons
Annons

NYX Highlight & Contour Pro Palette – recension


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

För en och en halv månad sedan skrev jag att jag köpt NYX Highlight & Contour Pro Palette, ni kan läsa inlägget HÄR.


Tidigare har jag bara använt Anastasia Contour Kit men efter att jag hört så mycket bra om NYX så var jag tvungen att testa.

Annons

När jag för första gången testade NYX så fick jag en chock! Jag hade ingen aning om att skuggorna skulle vara så högt pigmenterade. Jag blandade på lika mycket som jag brukar göra med Anastacia men här blev det bara för mycket! Jag såg helt galen ut, haha! Då tänkte jag att jag aldrig mer skulle använda den.

Men sedan blev jag sugen att testa den igen (en vecka efter) och då gick det lite bättre. Idag älskar jag den!

När jag nu lärt mig att använda den och ”lärt känna pigmenteringen” så tycker jag att NYX är mycket bättre än Anastasia. Jag behöver inte ta lika mycket skugga och färgerna syns mer. Anastasia behövde jag skugga på några lager för att det skulle se bra ut och framförallt synas en countouring. Med NYX paletten går det mycket snabbare. och färgen sitter på hela dagen.

 

Det viktiga med NYX är att man verkligen är försiktig med mängden skugga samt att man suddar ut kanterna. Men i övrigt är jag riktigt imponerad av att de ligger på en lägre prisklass men ändå har så pigmenterade skuggor som ändå ger ett jämt resultat.

Slutsats: Tumme upp för NYX Highlight & Contour Pro Palette

 

Nyx ligger på runt 220-250 kr och Anastasia ligger på runt 550 – 600 kr

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons

 


Laddar