Annons
Annons

Nytt från Dermalogica


Härom veckan fick jag ett paket från Skin Concept och Dermalogica.

Jag som älskar Dermalogica (som ni redan vet) blev såå glad för produkterna. Jag kommer att prata lite mer om produkterna längre fram men HÄR har jag exempelvis gjort en recension om vilken SPF till ansiktet jag gillar och denna produkt fick 5 av 5.

Annons

Jag kommer att recensera de andra två produkterna, SPF för kroppen och vitamin C – serumet lite längre fram, så håll utkik om ni är intresserade av någon särskild produkt och vill veta mer om vad jag tycker om produkten.

Länk till SPF 50 för ansiktet //  Länk till solskyddsfaktor för kroppen

Den här ska bli så spännande att testa! Den innehåller både vitamin C som ger en hud med lyster, mjölksyra som avlägsnar döda hudceller och ger en ökad cellförnyelse, Blomextrakt som lugnar huden och chiafröolja som har antioxidativa och mjukgörande egenskaper. 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar