Annons
Annons

Nyårsafton 2017


Tänk vad år 2017 har gått fort! Hela året känns som en månad hur konstigt det än låter. Det beror antagligen på att jag har haft mitt livs roligaste jobb (mina sociala medier) och att jag har två små barn. Tiden går ju snabbt när man har roligt – sägs det. Philip har gått från att vara ett litet spädbarn till att bli en liten pojke och William har blivit en liten mini-tonåring med allt vad det innebär.

Annons

Eftersom att vi hade gäster till sent igår kväll så var det underbart att få en rejäl sovmorgon den sista dagen på året. Jag kände mig som en prinsessa när jag spärrade upp ögonen, sträckte på mig och tittade på klockan – är den redan 11? Jag fick helt enkelt skippa frukosten och köra direkt in på nyårslunchen! Vem vill inte starta dagen med ett glas champagne och ingen dag passar bättre än idag. Först tog dock hela familjen en 8 km promenad, även William tyckte att det var skönt. Vi har suttit still så mycket under jul att det kändes skönt att komma ut och sträcka på benen lite mer ordentligt.

Ikväll ska vi gå över till ett par vänner som också bor här i Sjömarken och fira in det nya året tillsammans med våra underbara vänner och ytterligare en till familj (som vi aldrig träffat). Alla har barn så det blir fullt ös med andra ord. Så kul!

Jag har ännu inte bestämt outfit men det lutar åt något med glittrande paljetter. It’s time for some sparkling!

Vi hörs lite senare, förhoppningsvis med nyårsoutfiten på ♡ ♡ ♡

Just nu ser jag ut så här. Jag tänkte ta ett långbad helt själv och läsa en tidning, men sedan kom Philip in och sträckte ut händerna mot mig. ”Bada, MAMA”. Så han och jag tog ett bad tillsammans. 

Den här masken fick jag av min kompis Marie. Första gången jag testar detta märke men jag känner att det svider lite i ansiktet just nu. Antagligen för att jag var jättetorr i ansiktet efter det varma badet, så det känns som att den gör verkan. Älskar att den är full med fukt, det känns så bra!

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar