Annons
Annons

Nya UV-kläder


Detta år har jag varit tidig med att klicka hem uv badkläder. Det känns alltid som att vi är ute i sista minuten, (typ dagen innan vi ska resa) och letar efter uv-kläder och allting är i princip helt utplockat.

Annons

Men man lär sig av sina misstag och i år beställde jag faktiskt tre olika från nätet. Ett set, en dräkt, ett par badbyxor samt en badmössa, allt med uv 5o för att skydda Philips ömtåliga hud.

Detta set är sååå sött. På överdelen står det ”sea you soon”, så himla fin och färgen som är mintgrön är bara helt perfekt! I LOVE! Alla badkläder kommer från Jollyroom. Direkt länk till detta set hittar ni HÄR.


Denna dräkt tycker jag också är så fin, helt perfekt att byta av med om den andra är blöt eller om det är lite svalare ute så att man inte behöver ha hela armar etc. Jag föll för ananas-printet och denna söta dräkt hittar ni HÄR och hatten HÄR.


Sist men inte minst beställde jag även ett par vanliga badbyxor. Perfekt om man badar inomhus eller en sommarkväll och man inte vill ha på sig en hel dräkt =) William DOG när han såg badbyxorna och vill att jag ska köpa ett par till honom med, så jag antar att jag får göra det så att de får syskonmatcha =) Dessa fina badbyxor hittar ni HÄR.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar