Annons
Annons

Ny Destination: Huntington Beach


Efter en dag med en MASSA shopping (Niclas gick LOSS och shoppade kanske 95 % av alla kassar), jag köpte 15 st Victoria Secret trosor, 2 beachklänningar, en kjol, en t-shirt och två tröjor och känner mig såå nöjd!

Annons

Nu checkade vi precis in på hotelletThe waterfront beach resort” som är ett Hilton hotel. Vi skulle egentligen bo i Santa Barbara men bokade om stad och hotell till Huntington Beach istället. Anledningen är att vi redan varit i Santa Barbara och inte här samt att detta hotell verkar så barnvänligt med 2 vattenrutschkanor, en ”pool-sandstrand” och en bubbelpool vid poolen. Havet ligger bara över gatan om man vill hänga där, själv ser jag fram emot två riktiga pooldagar och soft hotellhäng samt 300 meter till centrum och restauranger.

En vecka kvar innan vi kommer hem igen ♡

Denna bild tog jag precis och förundrades över hur ”proffsig” den såg ut, eller är det bara ”amatörfotografen-Laila” som tycker det? haha =) Så himla vacker utsikt!  Nu är klockan nio här på kvällen och vi ska bege oss iväg till centrum som ligger 300 meter bort och äta middag. 

Hoppas att ni får en underbar dag!! ♡♡♡

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons

 


Laddar