Annons
Annons

När katten är borta..


Det finns ett ordspråk som lyder:

”När katten är borta dansar mössen på bordet”.

Lite så kände jag att det var igår. Niclas var ute och åt middag med jobbet och en kund och jag var hemma med barnen. Eftersom att jag åker till Stockholm över helgen så kände jag att jag ville ha en extra mysig kväll med barnen.

Annons

Vi åt korv med bröd,  dansade, sjöng och tillslut somnade dom i sina sängar. Trötta och utmattade av dagen.

Jag tappade upp ett kokhett bad. Ni vet ett sådant bad som nästan gör ont på huden när man hoppar i. Sedan låt jag där och drack ett glas vin samtidigt som jag scrollade runt på internet via mobilen. Så himla avslappnande och härligt. Jag tror att jag steg upp runt elva tiden på kvällen. Vattnet hade blivit kallt och jag insåg att jag inte hade packat väskan inför morgondagen.

Jag visste att jag skulle åka mot Landvetter redan klockan sex så jag var tvungen att stiga upp och sätta igång att föna håret (jag vill ju absolut inte lägga mig med blått hår (=svinto på morgonen), packa och sist men inte minst pussa på mina små älsklingar.

Nu sitter jag i bilen på väg mot Landvetter. Mamma kör och jag är asocial känner jag. Vet ni, vi hörs när jag har checkat in bagaget.

Dela
Tweeta
Maila
6 kommentarer

Annons

 


Laddar