Annons
Annons

Motorcykel olycka


Idag hyrde vi en moped och skulle åka till en vingård nära Sorrento. Med motorcykel skulle det ta en timma och jag satt bak på Niclas motorcykel med hjälm på. Niclas har ändå körkort för motorcykel så det kändes tryggt.

Annons

För att komma till vingården kunde man endast åka serpentinvägar vilket gjorde att kurvorna var väldigt kraftiga uppför/nedför ett berg. Vi åkte sakta och säkert, inte alls snabbt. 50 – 60 km i timmen i raksträckor och 20 km i timmen om inte saktare i svängarna tills Niclas skulle ta en kurva och vi helt plötsligt hörde ett riktigt högt tjut från en buss (tänk olycka tjut från en buss). Bussen tutade så sjukt högt (för att varna att den var på väg fram bakom berget) och Niclas blev rädd, bromsade hastigt och ramlade. Han hamnade under motorcykeln och jag flög av.

Som tur var fick jag endast några rejäla skrubbsår på armen och benet och våra vänner och lokalbefolkningen var snabba med att springa fram och hjälpa oss.

Vi alla var lite skakade efter olyckan men nu är jag bara tacksam för att det gick så pass bra och att det ”enda” jag fick var en köttig arm och lite skrubbsår på benen.

Som sagt, man ska  vara tacksam för  livet och aldrig ta det för givet. Ta hand om er! ♡ 

 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar