Annons
Annons

Mina favoriter från år 2017


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Som bloggare brukar jag få prova många olika produkter för att hjälpa er i konsumentdjungeln. Det är allt från skönhetsprodukter, kläder, hudvård etc. Nu när året har gått är det alltid kul at titta tillbaka på året för att se vilka mina slutliga favoritprodukter är och som jag kommer att fortsätta använda år 2018. Så här är en lista av mina favoritprodukter från år 2017.

Annons

Om du är ny läsare får du inte missa detta inlägg, där hittar ni mina favoritprodukter inom hudvård 2017 och beskrivning till varför. Eftersom att jag inte vill upprepa mig så finns inga av de produkterna från det inlägget med i detta inlägg, även om de alla hade kvalat in utan anmärkning. 


MARIO BADESCU

Droppa lite av denna världskända ”Drying Lotion” på din finne innan du går och lägger dig och som ett trollerislag så är finnen borta när du vaknar.

Detta är en produkt som håller vad den lovar och kostar 169 kr! Ni hittar den här.

THE WET BRUSCH

Om du aldrig har hört talas om en borste som kan användas på vått hår så kommer denna borste att göra succé. ”Jo men jag har en Tangle Teezer” – tänker ni. Tangle Teezer kan också användas på vått hår, dock borstar den bara håret på ytan.

The Wet Brusch löser till skillnad från TT upp knutar och slätar ut dom på mindre än en minut utan att skada håret. Denna borste är även kallad för mirakelborste och det krävdes en användning av borsten för att förstå varför. Pris: 99 kr och ni hittar den här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REXONA MAXIMUM PROTECTION

Detta är egentligen ingen nyhet för mig år 2017 utan det har varit en stor favorit länge. Den varar hela dagen, även under och efter träning. Bäst helt enkelt. 99 kr och håller länge, ni hittar den här.MOLLY JEANS

Originalet av alla stretch-jeans. De bästa stretch-jeans jag har. Jag har använt dom i flera, flera, flera år men det var först 2017 som jag fick reda på att det är min kompis har tagit fram dessa jeans efter flera månaders arbete, flygande till andra länder och sena nätters skissande. Sjukt, världen är liten ändå, eller så är textilstaden Borås väldigt liten, hihi 🙂 Kostar 299 kr och ni hittar dom här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEAUTYBLENDER

Har ni testat den så förstår ni vad jag menar, har ni inte så kan ni tacka mig efter att ni har testat den. Pris 299 kr, finns att köpa här. Och nej, de billigare kopiorna är inte lika bra (jag har jämfört).ANSIKTSOLJOR

Något som verkligen kom till mig 2017 (utan att jag letade) var ansiktsoljor i alla dess former. Jag har testat olika oljor i olika prisklasser, allt från Akademiklinikens Pure Glow Oil som ligger på 1699 kr till ACO Renewing Face Oil som kostar 169 kr. Skillnaden finns, men personligen har jag inte funnit den 10 gånger så stor att jag skulle betala 10 ggr mer.

En favorit är däremot Beaute Pacifiques och deras Sumbmersive Serum Paradoxe. Priset ligger på 589 kr, sminket blir fint under och huden blir inte oljig även om den blir återfuktad, ni hittar den här.

Dock har jag inte hittat min stora favorit ännu gällande ansiktsoljor, kanske kommer jag att hitta den år 2018? 😉

Dela
Tweeta
Maila
6 kommentarer

Annons

 


Laddar