Annons
Annons

Min ansiktsrutin Morgon + kväll


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Min rutin är väldigt enkel, de följer i tre steg: Rengöring, behandla och skydda, allt detta två gånger om dagen. Med dessa tre enkla steg (med rätt produkter för din hudtyp) så kommer man väldigt långt.

Annons

Så här gör jag:


Varje morgon:

  1. Jag tvättar ansiktet med en mild rengöring som passar min hudtyp. Just nu använder jag den här eftersom att jag vill ha en med lite syra som jobbar med orenheterna på djupet istället för den som jag använder på kvällen som ska lösa upp smink och smuts.
  2. Jag lägger på ett bra serum med c-vitamin, just nu använder jag den här.
  3. Sist så lägger jag på en återfuktande dagkräm, (den är) och solskyddsfaktor (den här).

Varje kväll:

  1. Jag tvättar ansiktet med en bra rengöring som tar bort all smink. Just nu använder jag den här. Jag tvättar även bort smuts, oljor och föroreningar.  Fem dagar i veckan använder jag även den här peelingen och på söndagar använder jag en peeling med små korn i.
  2. Jag lägger på ett serum som är bra för kvällen, varannan kväll tar jag just nu retinol, den här, och varannan kväll använder jag några av mina andra serum.
  3. Sist lägger jag på en ansiktskräm eller en ansiktsmask som jag låter ligga på över natten. Vilken jag tar beror på hur torr min hud känns.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar