Annons
Annons

Middagen igår


Middagen igår var helt magisk! Vi började med ostar och avslutade med fläder brulé. Alltså WOW! Ofta tycker jag att maten sviker på spa och blir ganska tråkig, men jag måste säga att Falkenberg Strandbad har en riktigt bra meny med bra kockar (märktes på smaken och upplägget)! Middagen är en så stor del av upplevelsen tycker jag och både jag, Niclas och barnen älskade deras mat.

Annons

 Jag tog en rabarber-drink som en fördrink (alkoholfri så klart =). Såå god!! Utsikten var såå vacker! Vi fick nämligen ett bord med utsikt över havet! Magiskt fint! =)

Lite ostar som för-förrätt. Vi var tvungna att fråga om alla ostar var pastöriserad och det var dom. TUR! Annars hade jag inte kunnat äta dom =)

Till förrätt tog jag löjromstoast =)

Philip valde köttbullar med potatis och William hamburgare med pommes =) Dom var såå nöjda! 

Bild på Niclas förrätt som var carpaccio =)

Till huvudrätt tog jag lammracks med potatispuré. GOTT!!

Och vi avslutade middagen på topp med fläder brulée. Sjukt god!

Barnen fick vaniljglass med chokladsås =)


Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar