Annons
Annons

Metallic lips + Ny jacka


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

God kväll fina ni!

Vilket väder dagen har bjudit på! Helt otroligt så mycket piggare man blir av solen! =)

Idag har jag gjort massa jobbärenden, mamma har hämtat barnen på förskola sedan har vi gått en promenad i det fina vädret. Så mysigt!

Annons

Jag älskar den nya trenden med metalliska läppar! Det finns massa läppglans där man får looken direkt (exempelvis detta läppglans). Men man kan också trolla fram det så som jag har gjort genom att först grunda med ett vanligt läppglans och sedan lägga en guldig ögonskugga på. Jag har använt denna läppenna och sedan denna skugga som endast kostar 30 kr.

Den svarta jackan som jag har på bilderna fick jag av finaste Mikaela! Hon hade köpt den för ca 1 år sedan i tron om att hon skulle använda den, sedan har hon aldrig använt den och den har bara hängt i hennes garderob. Varje gång hon har sett den har hon tänkt på mig, så när jag var uppe i Stockholm och hälsade på henne fick jag den. HUR snällt?!? Jag blev så glad! Så himla snällt! ♡ ♡

T-shirt här // Byxor här // Jacka vet ej

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar