Annons
Annons

Messy Bun och Hemmamys


Godkväll godingar! ♡

Torsdag och imorgon är det freeeeeeedag!! Hurra!! ♡ ♡ ♡

Niclas är ute och äter middag med jobbet och firar ”all time high”, det vill säga att januari 2018 gick så sjukt bra att den månaden slog rekord någonsin! De har ju funnits sedan 2004 så det är bra jobbat! Heja, heja Citysälj! =) Deras säljare är så duktiga och proffsiga. De flesta är ju emot telefonförsäljare – jag med – ifall det sköts oproffsigt. De bolagen försvinner oftast snabbt från marknaden. För oss är det jätteviktigt att man håller kvalitét och att kunden känner sig nöjd och glad efter samtalet. Jag tror att det är nyckeln till att vara en bra säljare – alltid kundens behov först! =)

Annons

Jag och barnen ska mysa hemma. Korv med makaroner står på menyn – själv ska jag välja mellan ”fries” och en ”grön drink” som ni ser på bilderna. Skoja! Jag ska äta paprikasoppa från Paulúns =)

Önskar er en fin kväll =) ♡

Älskar att sätta upp håret i en messy bun. Jag har alltid håret uppsatt när jag är hemma, så skönt! =)

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar