Annons
Annons

Mer än 50 %


Nu efter midsommar svämmar det över med sommarrea! Jag shoppar i princip bara på rea, eller jag vill tro det i alla fall (om det inte är dyra saker, som ex. Hermes filten. Fast den är iof aldrig på rea, annars hade jag väntat och köpt den då).

Annons

Oftast spanar jag in någonting och när det är en bra deal så slår jag till =) Det är inte viktigt för mig att vara först med den senaste och trendigaste vasen utan jag spanar gärna och köper/önskar mig när läget passar =) Här kommer några favoriter som jag har spanat in, allt nedsatt med över 50 % av ordinarie pris.

Serveringsfat //Ljusstake // Bricka i Rotting // Vas


Topp // Klänning I // Byxor // Klänning II


Champagneglas // Vas // Termoskanna // Soffbord // Ljusstake // Vinglas // Matbordsförvaring // Pall

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar