Annons
Annons

Mat-tips! =)


Jag älskar att laga mat själv från grunden, men ibland tycker jag att det är skönt att fuska lite och köpa någonting som går snabbt att laga. Bara ta fram en stekpanna och vips så är maten klar inom loppet av några minuter. Speciellt skönt är det när man har varit i farten precis hela dagen och varken har ork eller lust att stå i köket i flera timmar.

Annons

Så här kommer en liten lista på våra favoriter här hemma just nu. Oftast önskar barnen pasta till medan jag och Niclas gärna äter det med lite ris, bulgur, couscous eller en fräsch sallad. Men det fungerar till allt så klart  =)

Så här kommer mina tips! =)


1. Dafgårds ekologiska köttbullar

Dessa brukar jag köpa eftersom att innehållsförteckningen är ganska kort vilket betyder att den är fritt från e-ämnen men också för att kötthalten är den högsta av alla köttbullar som är ekologiska. Jättegoda och perfekta att bara steka på med lite smör i stekpannan.

2. Familjen Dafgårds Morotsbiffar

En favorit som hängt med i snart tio år! När jag och Niclas träffades köpte vi ofta morotsbiffar till middag och de är verkligen fortfarande en favorit för oss.

3. Italienska Ricottabiffar

En gång i veckan försöker jag att laga en helt vegansk måltid och då köper jag ofta dessa biffar. De brukar gå åt snabbt =)

4. Max kycklingburgare

Dessa är så sjukt goda både steka eller att grilla. Lägg på lite dressing och grönsaker på ett bröd och lägg sist på hamburgaren. Såå gott med lite sallad till (eller min favorit: Sötpommes)

5. Grönsaksbiffar

Man blandar bara innehållet med 2 ägg och sedan klickar man ut biffarna i stekpannan. En väldigt enkel och god middag helt utan tillsatser. Allt det innehåller är broccoli, grönkål kikärtsmjöl och pumpafrö! =)


Hoppas att ni fick lite inspiration! 

STOR KRAM och så hörs vi fram mot lunch! =) ♡

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons

 


Laddar