Annons
Annons

Måndagskväll


Barnen har precis somnat, känslan är alltid lite blandad. Även fast vi haft en mysig kväll känns det alltid lite tomt när barnen sover, samtidigt som det är skönt att få lite egentid. Som tur är så har jag alltid Niclas om jag skulle bli sällskapssjuk, men just nu sitter han och tittar på en serie som jag inte alls är intresserad av att se. Eller, om jag ska vara ärlig så är jag inte så intresserad.

Annons

Jag funderar på att lägga mig själv i puffen med en kopp te och läsa lite bloggar.. eller så kanske jag ska gå igenom lite jobb och planering. Ibland kan jag känna mig lite rastlös av att göra ”ingenting” men samtidigt så tror jag att det är bra att tvinga mig själv att koppla av en timme eller två. När jag läser vad jag precis har skrivit så låter det som att slappa i puffen med te och bloggar är tråkigt och att jobba är roligt. Men så kanske det är?

Innan jag ska gå och lägga mig har jag bestämt mig för att avsluta dagen genom att skriva dagens ”Bra”, ”Tack”, ”Hjälp” enligt Mia Törnbloms bok ”Självkänsla Nu!” Dessa är mina:

Bra: Jag fick mycket gjort med jobbet idag och hämtade barnen lite extra tidigt men en bra känsla i magen.

Tack: För att jag fick äta en god lunch tillsammans med Niclas utan att någon av oss var stressade.

Hjälp: Hjälp mig att komma ihåg att skratta extra mycket imorgon och inte ställa så hårda krav på mig själv och känna att jag duger.

William fick somna med Philip i sängen idag, de tycker att de är så mysigt att somna ihop. När vi går och lägger oss sen så bär Niclas över William till hans egna säng =)

Philip skulle bestämt sova med sin nappflaska.

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons

 


Laddar