Annons
Annons

Lyxig delfinkryssning


Som ni kanske läste imorse så har Mauritius turistbyrå satt ihop olika utflykter till oss. I söndags åkte vi på en härlig båtutflykt tillsammans med JPH Charters på en lyxkatamaran genom Mauritius västkust. Jag trodde aldrig att det skulle vara så bra och så välplanerad utflykt som det faktiskt var! Så fort man ställde sig upp så frågade de om vi ville ha något att dricka. De bjöd på obegränsad dryck (cola, fanta, sprite, drinkar, vin, öl etc.). De var alltid på tårna, hjälpte barnen att gå på toaletten och gjorde alltid det där lilla extra för att vi skulle trivas så bra som möjligt.

Annons

Sedan seglade vi ut, försiktigt och behagligt. Barnen älskade att titta ut mot havet och jag och Niclas satt och njöt av lugnet och lyxen att bara få vara.

Det mest fantastiska och någonting som jag aldrig kommer att glömma var när vi såg vilda delfiner komma simmandes bredvid båten! DELFINER – ropade barnen och lyckan var TOTAL!

Efter delfinerna stannade vi och snorklade. William tyckte att det var obehagligt med att simma med fiskar så nära kroppen, så han stannade ombord och matade fiskarna med bröd istället. OJ vad många fiskar som kom då! Även Philip hjälpte till =)

Sedan var det dags för BBQ! Vi alla var så hungriga efter snorklingen. De grillade olika sorters spett. Färsk fisk, kyckling, räkor som var de godaste räkorna vi någonsin har ätit och korv. Allting var fantastiskt gott! =) Till det fick vi olika tillbehör.

Sedan åkte vi ut till en strand med vatten varmt som ett varmbad. Det gick inte att svalka sig! Det måste nog vara det varmaste havsvattnet jag någonsin har känt.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar