Annons
Annons

Lyx Vs. Budget – Svenskt Tenn, Skultuna, Klong


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Eftersom att jag vet att ni älskar när jag gör Lyx eller Budget inlägg samt att det var ett tag sedan jag gjorde ett sådant inlägg, så kommer det ett sprillans nytt inlägg här =).

Nästan oförskämt lika, eller vad tycker ni? =)

Annons

För alla er som är kära i Svenskt Tenn Ljusstake Tre Kulor kommer här nu ett litet budget tips =) Mio har nämligen en snarlik som är 12,5 gånger billigare! För 199 kr blir denna ljusstake din jämfört med originalet som kostar 2 600 kr.


Inte nog med att Mio kopierar Svenskt Tenn, de har även kopierat Skultunas populära Feather ljuslykta i mässing. Vill man köpa originalet så får man ge 698 kr, annars kan man köpa en snarlik på Mio för endast 49 kr.


För er som är trött på mässing-trenden och istället föredrar silver så finns det en snarlik kopia på Klong´s Gloria ljusstake i storlek L. Istället för 1 500 kr så betalar du endast 199 kr för kopian. Vad väljer du? Lyx eller budget? 😉

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar