Annons
Annons

Lyx vs. Budget – Chanel Espadrilles


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Jag själv är alltid på jakt efter ny inspiration och såg på Instagram att många modebloggare bär just Chanel espadrilles. Givetvis befinner dom sig i varmare breddgrader, men det spelar ingen roll! Våren är på väg och därför tänkte jag hjälpa er med lite inspiration inför våren =)

Annons

Jag är så sugen på att köpa Chanels populära espadrilles, däremot så tror jag inte att priset på närmare 6 000 känns rimligt för ett par skor som jag inte vet om jag kommer att använda. Därför funderar jag på att köpa ett par liknande skor fast billigare och på så sätt se ifall jag kommer att använda skorna =)


Budget vit // Budget svart


Det var ganska svårt att hitta ett par skor som är identiska kopior, men efter mycket letande hittade jag två bra kandidater. Ganska stor skillnad på priset om man jämför mot Chanels prislapp.

Jag hittade även denna sko som bara kostar 149 kr (50 % rea), men de är ingen ”kopia” utan snarare en liknande modell. Jag gillade den glittriga palmen i guld, den kommer antagligen att glittra väldigt fint när solen lyser på skon =)

♡ ♡ ♡

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons

 


Laddar