Annons
Annons

Lys upp ögonen med 3 enkla steg!


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Idag tänkte jag dela med mig om hur jag brukar sminka mig för att ge ögonen ett lyft. Detta är inte alls svårt och jag är övertygad om att alla kan använda detta sminkknep oavsett hur duktig man är på smink.

Annons

lyft oga

1. Använd en concealer som är tunn och ljus och lägg med en tunn, tunn pensel runt ögonbrynet. Detta både för att forma och för att lyfta ögonbrynet. Tips på tunn concealer här och tips på tunn pensel här.

2. Lägg en lite tjockare concealer som täcker och döljer mer under ögonen, mot ögonvrån och ner mot näsroten. Denna concealer ska vara ca två nyanser ljusare än din foundation. Inte för ljus men absolut ljusare än din foundation. Jag använder den här.

3. Lägg highlighter på kindbenet för det där lilla lyftet. Jag använder den här.

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar