Annons
Annons

Ljuvlig middag


Visst finns det inget godare än att bli bortskämd med god mat? För mig är det viktigt att maten på spa är bra, är den inte det så kan jag ibland undvika att åka dit, för mig är middagen halva upplevelsen, haha! Jag kanske är lite knäpp där, men jag är bara ärlig 🙂

Annons

I lördags startade vi kvällen på Sankt Jörgen Park med lite drinkar framför brasan där vi satt och pratade en stund, sedan åt vi en trerättersmiddag som var jättegod med tillhörande vinpaket vilket bestod av viner som deras sommelier valt ut. Jag var lite osäker på om jag skulle ta dessertvin eftersom att jag oftast brukar tycka att det blir för sött, men tjejen som serverade oss sa att den var otroligt god. ”Okej, jag smakar”, sa jag. Nej, jag ångrade mig inte, otroligt gott! Vinet var verkligen välkomponerat till varje rätt =)

Bröd innan middagen… vi åt upp allt innan förrätten så vi fick en korg till, haha. Det slutade med att vi åt upp 1,5 korg med bröd. Ja, vi åt korgen också 😉 

Till förrätt åt vi blåmusselsoppa.

Till huvudrätt var det ryggbiff med friterad lök, potatis och sås. Otroligt gott! Köttet var grillat och smakade verkligen kolgrillat samtidigt som det var perfekt genomstekt och så där drömmigt rosa som man önskar att man får till det hemma. 

Efterrätten.. jag behöver nog inte skriva mer. Längst upp på bilden ser ni dessertvinet; rosa, bubblig och så friskt! Det var nog kvällens stora överraskning, att dessertvin faktiskt kan vara gott. Det och det kolgrillade köttet, fortfarande ett mysterium hur man får till kött så där perfekt.  

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar