Annons
Annons

Lite fynd på rean =)


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Igår fyndade jag massa saker på rean! På riktigt- finns det något bättre än att hitta snygga kläder på rea? Eller är jag skadad från pappa? Pappa älskar rea, en gång köpte han tio grillar bara för att de var på rea. Mamma fick panik men pappas svar var: ”De var på rea – vi kan ge bort några till kompisar om vi vill”. Omtänksamt- Ja, men mamma gillade inte att ha tio grillar nere i källaren. Och om jag ska vara ärlig så hade inte jag heller gillat om Niclas kom hem med massa grillar.

Annons

Tillbaka till ämnet! Jag tänkte visa er vad jag fyndade! =)

Hittade ingen länk till den, men den är från RIKA by Ulrika Lundgren. Egentligen en helt vanlig t-shirt med ett hjärta på ena bröstet.

Den här koftan älskar jag! Jag köpte ju en grå som jag tidigare skrivit om. Hittade ingen länk till koftan heller, den verkar vara slutsåld. Den är i alla fall väldigt härlig, gosig och varm! =)

Denna oversized ribbade ulltröjan är min nya favorit. Vet ni hur härlig och gosig den är? Länk till den här, dock finns den bara i grå.

Dessa byxor är också i ull och både varma samt snygga! Ni hittar dom här =)

Sist men inte minst köpte jag en Acne mössa i ull. Finns det något härligare än en stor, varm mössa men en enorm pälsboll på?

Dela
Tweeta
Maila
6 kommentarer

Annons

 


Laddar