Annonssamarbete med La Roche-Posay

La Roche-Posay!


Innan jag blev mamma älskade jag att testa nya hudvårdsprodukter, det fanns alltid en ny mask eller en ny ögonkräm. Men det var först efter att William föddes som jag började läsa på innehållsförteckningarna. Jag ville försäkra mig om att produkterna jag köpte inte innehöll paraben, kisel eller parfym. Jag ville att deras hud skulle må bra, inte bara ”se bra ut”.

Jag har använt La Roche-Posay sedan William var en liten bebis och jag älskar deras produkter eftersom att de är dermatologiskt testade samt har en hög kvalitet som hjälper, bibehåller och främjar hudens hälsa.

Jag använder deras produkter till barnens skumbad, när de har torkat sig smörjer vi in kroppen med Lipikar Balm AP och nu på vintern smörjer jag även lite extra med deras ansiktskräm. Båda barnen har väldigt lätt att få lite nariga och röda kinder, men redan efter första användningen ser man skillnad och efter en veckas användning är det nariga borta.

Allt som gör mina barn friska och välmående är viktigt för mig, därför är jag så glad över att La Roche-Posay har utvecklat produkter särskilt framtagna för känslig hud.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar