Annons
Annons

Kulturhuset i Stockholm – debattspelen


Just nu sitter jag på väg mot Bromma flygplats för att ta mig mot Landvetter och familjen igen. Det har varit en rolig men intensiv dag.

 

Just nu kommer jag precis från debattspelen som infann sig på kulturhuset i Stockholm. Jag, Musse Hasselvall och Emelie Roslund (som driver podden Singelrådet) skulle stå och debattera framför 120 stycken gymnasieeleven i årskurs 2. De ska nämligen lära sig att debattera och vi tre skulle visa prov på hur man gör.

Annons

Det gick jättebra och var faktiskt väldigt kul! Nu tycker jag snarare att det var synd att det inte blev någon SVT debatt för där hade jag ägt, haha. Skoja, eller? 😉 

Screenshot_20171011-164931

Elvira var med och satt längst bak som ”stöd”. Hon tog även dessa bilder =) 

Screenshot_20171011-165152

Debattspelet var väldigt roligt, men nu längtar jag hem till Niclas och barnen ♡ Nästa gång jag åker till Stockholm blir förmodligen nästa vecka. So long, STHLM. 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar