Annons
Annons

Knäppa saker om vår familj


– Philip älskar att springa runt naken och vägrar att ha på sig varken blöja eller byxor på dagarna. I Sverige fungerar det ju om vi är hemma men att hänga vid poolen här på hotellet i USA – där dom är lite mer reserverade med nakenhet gör att jag skäms lite för vår knäppa familj, haha. Som tur är så var det bara en person + vi som hängde vid poolen igår =)

Annons

– William är besatt av fotboll och vill gärna spela så mycket han kan och hela tiden. Han gick till och med upp tidigare idag för att kunna spela vid poolen innan resten av hotellet vaknade.

– Philip sover alltid utan täckte. Sätter jag täckte på honom så sparkar han av sig det direkt. Sedan vill han gärna sova med ett ben på mig och ett ben under. Det gulligaste av allt är att han gör detta både när han är vaken och när han sover, så himla gulligt.

– Jag får en inre stress av att ligga på en solstol varje dag och kan bara ligga i max 2 timmar i sträck, sedan får jag panik och måste hitta på något annat. Jag blir så otroligt rastlös och tycker inte att det är så kul att ligga och ”steka” en hel dag.

– Niclas vill tro att han han åka karuseller men han mår alltid så dåligt. Jag brukade alltid tvinga honom att åka tidigare eftersom att jag trodde att han bara var rädd, men nu förstår jag att han är rädd för att må illa. Haha.

– Varje gång vi äter en rätt som vi tycker är jättegod så säger vi alltid att vi måste äta detta oftare. Sedan äter vi det typ varannan dag i en vecka för att sedan ”glömma av rätten” och det sluter så klart med att vi inte alls äter den maten oftare. Men det är så kul när man kommer på en bortglömd rätt som varit en stor favorit =)

En stor favorit hemma hos oss är spagetti och köttfärssås med riven parmesanost på. Jag älskar att variera rätten genom att använda olika pastasorter, ex penne, tagliatelle, pappardelle, maccaroner etc =)

– Jag kan lätt bli irriterad när Niclas och William är tröga. Ex:

– ”Var är ketchupen?”

– I kylsåpet”, (så klart, vart annars?)

Sedan hittar dom inte den och letar, letar och letar. ”Den är inte alls här”, säger dom! Det slutar alltid med att jag går fram till kylskåpet (irriterad) och sträcker in handen och tar ut produkten. ”Den står ju här – mitt framför NÄSAN på dig”. Så typiskt dom att de räknar med att jag ska fixa allting och inte letar riktigt. Egentligen borde jag inte bli irriterad och måste jobba på det.

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar