Annons
Annons

Jag blir gaaaaaalen!


Åh, teknologin idag är inte med mig alls. Allt går käpprätt åt skogen.

Jag filmade en liten vlogg idag under resan med mobilen och när jag skulle börja redigera den så fungerar inte mitt redigeringsprogram Final Cut Pro på datorn.

Annons

Lösning: Jag har imovie men den är inte lika bra, men det funkar.

Vad händer sedan? Internet fungerar inte. Det ingår internet i flygbiljetten och jag får inre panik så att det kliar i kroppen när det varken fungerar från datorn eller mobilen.

Lösning: Efter att halva resan har gått bad jag flygvärdinnorna om hjälp och de hade en ”magisk kod” som löste problemet. Tack!!

Vad händer sedan tror ni? Jo det värsta teknologiska som kan hända en människa år 2018. Min mobil slutar att fungera – H E L T. Touchen funkar inte alls och jag startar om, startar om, startar om. Googlar, fixar, sliter mitt hår, googlar, testar, googlar, testar och just nu har den hamnat i ett DFU-mode vilket gör att den är helt avstängd och jag får inte på den alls.

Lösning: Ingen just nu men jag kämpar och har kämpat med den i (jag överdriver inte nu) 2 timmar. Men är det någonting jag har lärt mig i livet så är det att kämpa.

Slutsats: Vloggen kommer att bli halv om jag inte lyckas. Jag kommer inte att ha någon mobil på 18 dagar om jag inte får igång den. PANIK!! 

Jag var tvungen att skriva av mig, håll tummarna för att mobilen kommer igång!! Men det ser inte ljust ut just nu, haha! 🙁

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar