Annons
Annons

Jag är Gravid!!


Precis som många utav er har misstänkt så är jag gravid!! Alltså HUR SJUKT?!?

Jag har ingen aning om vilken vecka jag är i eller hur jag ska göra med spiralen som sitter kvar i kroppen. Jag vet att det kommer att finnas en risk för missfall när man drar ut spiralen (var i samma situation med William då jag även då blev gravid med spiral i). Jag har fått en tid till gynmottagningen tills på måndag och då ska vi dra ut spiralen och även titta på vilken vecka vi befinner oss i.

Annons

Allting känns så himla overkligt och konstigt och just nu har jag dåligt samvete för att jag drack vin de första dagarna på semestern men samtidigt så trodde vi verkligen inte att jag var gravid.

Ännu har jag svårt att ta in att jag är gravid och det känns mest som att jag har hittat på hela historien och att det inte är sant. Som att jag bara är gravid på låtsas.

Som sagt, just nu måste vi smälta detta och jag tror att jag först kommer att vara ”glad” på riktigt efter besöket hos gyn på imorgon. Där och då kommer jag nog först förstå att jag faktiskt är gravid.

Dela
Tweeta
Maila
8 kommentarer

Annons

 


Laddar