Annons
Annons

Jag är en bra mamma, just för att jag inte bara är en mamma


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Det bästa med att bli mamma är att man får addera ytterligare en sak till livet. Jag förstår inte människor som tycker att livet ska vända helt när man får barn. ”Man ska bara vara mamma”, fy så tråkigt! Jag älskar alla olika tårtbitar i mitt liv. Min roll som mamma, fru, syster och vän. Men även mitt jobb som influenser, sedan tycker jag även om att laga mat, baka, träna, resa osv.

Annons

Alla dessa tårtbitar kan inte vara lika stora. Som småbarnsförälder blir givetvis den mamma-tårtbiten störst, vilket jag älskar. Men samtidigt så måste jag även lämna plats till sådant som jag också tycker om. För mig är det viktigt att då och då kunna äta en middag med endast Niclas/vänner utan barn eller som nu i helgen, åka på spa-weekend- och vet ni – det går alldeles utmärkt.

Föräldrar som inte vill lämna bort sina barn- varför inte? Har man ingen närstående förstår jag, men jag talar om de som inte vill. Min mamma till exempel älskar när barnen är hos henne. Skulle jag inte ”lämna bort barnen” till henne så skulle de båda gå miste om en fin och vacker relation, den relation som bara kan fördjupas när man får egentid. När man som mormor får trösta, läsa underbara spännande sagor, köpa glass en varm sommardag, gå till lekplatsen osv. Det finns inget negativt i detta. Barn kan aldrig få för mycket kärlek.

Tält från Jabadabado

Mammarollen är någonting fantastiskt, men det är inte hela mitt liv. ♡


Lite mer bilder från igår:

Philip älskar denna bilbana från Jabadabado, ser ni hur bilen susar ner för ”backen”? Ni hittar bilbanan här.

 

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar