Annons
Annons

It’s Friday – Let’s Rock


Underbara fredag – du är så välkommen!

Denna helg är fullspäckad med roliga saker. Om en stund ska jag iväg på fotvård, sedan väntar en timmas massage – för att sedan äta lunch med Niclas på vårt favoritställe och sist ska jag på ansiktsbehandling. Kunde inte komma mer lägligt. Min hud har blivit lite obalanserad när den växlat mellan kyla – värme – kyla. Jag har fått små mini-mini finnar som mer som ut som blemmor. Förhoppningsvis försvinner de idag!

Annons

Ikväll kommer min tjejkompis hit från Göteborg, vi ska ut och äta tillsammans med Niclas och hans bror. Imorgon ska vi iväg till Niclas mamma på födelsedagsmiddag och på söndag ska vi på lunch hos pappa. Fullspäckad helg med andra ord! I LOVE IT!

Ska ni göra något kul i helgen? ♡

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar