Annons
Annons

It´s all about ABS


För två veckor sedan gjorde jag ett inlägg med mina tre bästa armövningar som man kan göra hemma i vardagsrummet. Då var det flera stycken som önskade tips på magövningar.

Jag brukar göra vanliga situps, men utöver det så brukar jag köra dessa tre övningar. =)

Annons

Lägg dig på golvet och vila på underarmarna och tårna. Lyft kroppen och spänn magmusklerna. Denna övning är en av de bästa eftersom att den tränar hela magen samt stödjer ryggraden. Jag brukar köra i mellan 1 – 1/2 minut beroende på hur trött jag är =) Denna övning är statisk, vilket innebär att du står helt stilla i övningen.

Ligg ner på rygg och varva mellan att lyfta höger ben och sedan vänster. Gör detta totalt 60 ggr (30 ggr på varje ben).

Ligg ner på marken med händerna längst med din kropp, lyft benen upp i luften och sen ner till startposition. Enkel men jobbig övning! Jag brukar göra ca 30 ggr.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar