Annons
Annons

Inte mycket gjort idag


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Just nu är klockan strax över halv tre och denna dag har nog varit den minst produktiva dagen på länge, så som en nyårsdag ska vara enligt min åsikt. Vi kom hem från våra vänner runt 4 tiden imorse, tiden bara flög iväg, så därför vaknade vi även väldigt sent idag.

Annons

Så just nu myser vi runt i pyjamas, barnen får titta obegränsat med tv och jag och Niclas funderar på om vi ska köpa hämtmat eller om vi ska laga något mysigt tillsammans till ”lunch/middag”.

Barnen sitter i sin sittsäck från märket MYroo som finns på Jollyroom som de fick i julklapp. Halva säcken är täckt av guld-lädertyg och andra sidan är täckt av en mjuk och gosig fuskpäls.

Barnen älskar den och jag tror även att jag och Niclas kommer att använda den under våra filmkvällar och barnen sover. Såg gosig och härlig och jag älskar att den är så stor så att man får plats flera stycken på den =)

 

För några dagar sedan la jag ut en Instastory där Philip lekte med sin nattlampa i sovrummet. Jag fick då massa frågor om var jag har köpt den.

Jag har sett dessa nattlampor ett flertal gånger men inte tänkt att det har varit något speciellt med dom. William alltid vill somna med en lampa tänd eftersom att han är mörkrädd, så då kom jag att tänka på denna nattlampa. Den projicerar en stjärnhimmel i olika färger samt spelar olika vaggvisor. Därför köpte jag den till honom i julklapp.

Han blev jätteglad för sin nattlampa i form av en val, men vem tror ni har tagit över valen? Philip! Han fullkomligt älskar den. Sedan julklappen öppnades så har det varit Philips ”one and only” leksak här hemma. William får inte en chans till att röra den.

Så jag får helt enkelt köpa en annan nattlampa till William. Jag såg att valen är helt slutsåld, men det finns en liknande lampa fast formad som en uggla istället (länk om ni är intresserade).

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar