Annons
Annons

Inredningstrender 2018


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

I Elle Decoration läste jag om 2018 största inredningstrender.

De största inredningstrenderna – enligt Elle – är:

1. Beige på väggar istället för grått.

2. Mycket växter.

3. Jordnära toner.

4. Rustika kök istället för vitt

Annons

5. Personligt

6. Handgjord inredning

7. ”Galna” blomsterbuketter.

8. Mörkare marmor.


Jag personligen tycker om att blanda mellan vitt för en fräsch känsla till färg för att få in mysigare toner. Sedan gillar jag även att blanda in mässing, härliga textiler och jordnära toner.

Jag tycker att det är fint att blanda upp med olika ljuslyktor i olika material och färger för ett harmonisk, levande och mysig känsla. Dessa kommer ifrån Skogsberg & Smart, men det finns också billigare kopior att köpa. Exempelvis har jag gjort ett inlägg om det här.


Hur drömmigt är det inte att ha ett sånt här fint vinskåp i köket?


Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte blivit frälst i trenden med beiga väggar (men det kanske kommer?). Däremot är jag fortfarande sugen på att måla om hallen i grönt. Det enda jag väntar på just nu är att vi ska byta ytterdörren med tillhörande fönster. Det känns tråkigt att måla om för att sedan riva upp allting igen. Men det har Niclas pratat om nu i ett år så vi får se, han drar säkert ut på det för att han inte vill att vi ska måla om. haha =)


Alltså, hur fin bukett? Jag tror att jag hade dött av glädje om jag fick en sådan här bukett. Så galna-buketter-trenden älskar jag!! =)


 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar