Annons
Annons

Incheckade på The Beverly Hilton


Förlåt för sen uppdatering. Igår var vi på Disneyland och kom till hotellet klockan ett på natten och givetvis fick man inget internet om man inte betalade 150 kr per dygn.

Eftersom att vi kom mitt i natten och var trötta orkade vi inte ta tag i det just då, men imorse (vi vaknade för en timma sedan) så fick vi reda på att man får gratis internet om man är medlem i Hiltons klubb, vilket vi är. Så det löste sig med internet =)

Annons

Nu har jag precis sminkat mig och snart ska vi utforska Los Angeles lite mer. Vi har ju varit här tidigare men aldrig besökt The Grove eller The Farmers Market, så det tänkte vi göra idag. Niclas är sugen på en outlet också, så vi får se hur mycket vi hinner med =)

Hoppas att ni har haft en underbar dag! =) STOR KRAM!

Bild på min sminklåda ♡

Så här ser jag ut just nu, bebismagen syns såå tydligt. Det är ju ingen som ser att jag är gravid mer än jag och Niclas ♡

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar