Annons
Annons

IKEA – Bus


För två veckor sedan besökte vi IKEA eftersom att jag skulle köpa två nya förvaringsutrymmen för mitt smink. Jag har ju ett sminkbord med lådor där jag brukar lägga ner allt smink i. Men allt smink har växt och det hela slutade med att alla produkter låg på varandra i högar på sminkbordet och jag fick i princip panik över att jag inte hittade någonting tillslut. Så nu har jag köpt till två stycken mindre byråar att ha sminket i.

Annons

Hur som helst så ville William och Philip leka i leklandet på IKEA och när vi tittade in så såg vi hur snäll och gullig William var mot lilla Philip. Han tog verkligen hand om honom som en riktig storebror och det kändes så skönt att lämna dom där och veta att William tog hand om Philip. När William var liten fick han ju vara där själv om han skulle leka, då hade i alla fall jag en klump i magen när jag gick därifrån just för att jag inte visste om han skulle gilla det. Philip var inte alls orolig när vi skulle gå utan tog bara William i handen och gick in, helt obrydd om att vi föräldrar skulle gå. Han har en stor trygghet hos William och det speglar syskonskap så fint. Ett syskon är verkligen den finaste gåvan man kan ge till ett barn. ♡

Efter att barnen lekt klart och vi köpt allt vi behövde så åt vi även lunch på IKEA. Jag valde rödspätta med potatis, sås och ärtor =)

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar