Annons
Annons

If you give, it will be given to you


Jag hittade detta citat och kunde inte instämma mer. Håller ni med?

Något jag avskyr är snåla personer och har verkligen lärt mig sedan min barndom att alltid dela med mig. Har jag bara två godisar så ger jag den ena till min kompis/syskon. Jag har alltid varit väldigt generös och delat med mig av allt till alla. Märker jag att någon är snål, inte av pengabrist utan endast av snålhet så tappar jag respekt för den personen.

Annons

När en person i min närhet tvärtemot är givmild och generös så vill jag vara ännu mer generös tillbaka. Förstår ni vad jag menar?

Det handlar inte om att man har så mycket pengar/saker/godis (what so ever) så att man kan dela med sig, det handlar om att man kan dela med sig oavsett vad.

Och precis som citatet säger så har jag märkt att generösa människor i regel känns mycket mer harmoniska, chill och nöjda med livet jämfört med snåla människor.

 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar