Annons
Annons

Idag är det min födelsedag


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

God förmiddag! ♡

Eftersom att jag fyller år idag så har jag tagit ledigt idag på eftermiddagen och istället tidsinställt två inlägg som kommer att dyka upp senare under dagen. Tänk att jag fyller 29 år idag, helt galen men samtidigt helt fantastiskt! Jag är så glad och tacksam för varje nytt år jag fyller. Det är viktigt att uppskatta allt vi har och allt vi har upplevt – på gott och ont.

Annons

Idag väcktes jag med tårta och paket på sängen. Niclas har planerat en hemlig aktivitet idag, jag har ingen aning om vart vi ska, det enda jag vet är att vi åker strax efter lunch. Barnen har varit med och firat mig idag på morgonen och Philip är hemma med mig just nu, men tanken är att de inte ska med till ”den hemliga platsen”.

Men jag kände att William var lite ledsen imorse och frågade då Niclas om inte barnen också kan följa med. Det beror ju helt och hållet på vart vi ska. Ska man exempelvis på spa så får ju barn inte följa med, men han sa att det går bra och att det inte var något spa. Jag har sett jättemycket fram emot att få spendera dagen tillsammans med bara Niclas också. Han är verkligen världens bästa man ♡. Men jag kan inte vara glad någon annan stans om jag vet att William är ledsen hemma. En sak är om vi åker på ”vuxensemester”, men jag vill inte fira min födelsedag någonstans vetandes att min lilla William är hemma och önskar att han vore med.

Så jag ska snart åka till William skola och fråga om han vill följa med oss eller om han vill vara hos farmor. Jag vet ju att han tycker om att vara hos min svärmor också, så vi får se vad han svarar =)


Dagen kommer alltså att bli lång och spännande!! Uppdaterar er antagligen imorgon bitti om vad som händer, vill ni ha snabbare update så tror jag att ni ska spana in min Instagram, jag antar att det kommer att bli en och annan Story i vanlig ordning =)

Önskar er en underbar dag!! ♡

Denna parfym var en av presenterna som jag fick imorse. Den luktar MAGISKT gott!! =)

 

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons

 


Laddar