Annons
Annons

Idag åker vi!


Jag är så glad över att jag började packa lite smått redan i söndags kväll. Igår åt vi ju en mysig middag hemma vilket resulterade i att vi hamnade i säng väldigt sent. Innan jag fick barn packade jag alltid i sista sekunden och glömde hälften hemma, men sedan jag fick barn så krävs det mer planering.

Annons

Totalt är restiden 15 timmar, men vi hamnar i Indiska oceanen så restiden känns ändå okej =)

Ipad är alltid bra att ha med sig och just nu är den fullproppad med olika spel och film. Han älskar Daniel Tiger. Detta gummifodral har vi haft sedan William var liten bebis och den äir jättebra. Han både skyddar men kan både stå upp själv och handtagen är perfekt för en liten bebishand att hålla i.

Om man skulle råka glömma något så får vi inte glömma att det även finns barn i Mauritius. Jag har med mig ett helt blöjpaket (för 9 dagar), wipes och blöjpåsar. I vanliga fall brukar jag ha med mig ett blöjpaket per vecka, men eftersom att vi ska på badsemester så går det i regel åt mindre blöjor. Jag har även packat ner några få barnmatsbukar i fall han inte skulle gilla maten på restaurangen eller ifall han skulle bli sjuk.

I skötväskan har jag två ombyten ifall han spiller på sig på flygplanet. Det är så tråkigt att gå runt smutsig. Jag har även packat ner alvedon. Philip fick feber hem en gång från flygresan hem från Thailand och då hade jag inga med mig i handbagaget. Som tur är fick vi alvedon från en gullig tjej på planet som också hade med sig en liten bebis.

Alla vaccinationer är ok. Inför denna resa behövde vi inte fylla på med någon mer – så skönt att slippa sprutor!

Nu måste jag fortsätta packa =)

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar