Annons
Annons

Ibland har jag bara tur


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Förra veckan hittade jag en jacka på en outlet här i Borås som jag blev helt käääär i! I vintras tittade jag efter en guldig jacka men hittade ingen som jag föll för. Men på Åhaga outlet förra veckan hängde den där, helt perfekt och från mitt favoritmärke när det gäller dunjackor: Gestuz. Jag har nämligen haft en liknande jacka fast i grönt som jag köpte för 7 år sedan och som jag var tvungen att slänga nu i vintras eftersom att den var helt utsliten.

Annons

Hur som helst så var det milslång kö som inte rörde på sig. Tänk er en stoooor outletlokal och där kön är från ena änden (utgången) hela vägen till andra änden av lokalen. Det är alltså samma lokal där artister brukar ha sina konserter när de kommer till Borås.

Jag var där med båda barnen och ville egentligen inte lämna jackan men orkade inte stå där inne i kön, speciellt inte i timmar bara för att köpa en jacka och helst inte med två barn. William är duktig men jag visste att Philip skulle bli uttråkad av att stå still så länge. Så jag hängde tillbaka jackan med tårar bakom ögonen och tänkte att ”Om jackan är kvar nästa vecka så är det meningen att jag ska ha den”.

Så idag svängde jag förbi där bara för att titta om jackan var kvar – och tror ni inte att den hängde där? Vad är oddsen? Jag blev sååå glad!! Originalpris på jackan är 3 200 kr men den är nedsatt nu eftersom att det tillhörde vintersäsongen, så nu kostar den 2 000 kr om man köper den online. Vet ni vad jag betalde? 900 kr!

Verkligen dagens fynd !=) (Länk till jackan)Eftersom att det var så mycket folk på outleten förra veckan så var det givetvis en enormt lång kö till provrummen också. Därför bad jag William ta ett kort på jackan med min mobil så jag kunde se hur den satt. 

Och här är den, världens finaste dunjacka om ni frågar mig ♡

Jag älskar att luvan har en dragkedja mitt i, en lite cool detalj tycker jag =)

Hela jackan är så puffig och gosig. Det är nästan så att jag längtar till vintern, men riktigt så långt ska jag inte dra det, haha =)

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar