Annons
Annons

I vår matsal


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Jag är SÅÅ glad för den fina vasen som jag fick i födelsedagspresent. Alltså – så fin! =)

Denna planta köpte vi på IKEA i helgen. Niclas trodde att det var chili först, men sedan såg vi att det var paprika. Väldigt fin i alla fall och frågan är om man kan äta paprikorna? Vad tror ni? Haha =) Kruka här. 

Annons

Jag äääälskar vårt marmorbord som vi köpte när vi precis hade flyttat in i huset för snart fyra år sedan. Det var precis innan marmor – hysterin kom igång. Jag minns att jag kände mig lite osäker på om vi skulle köpa ett marmorbord eftersom att det kanske var ”ute”. Men sedan följde jag mitt hjärta och köpte den ändå. Man ska alltid lyssna på vad man själv tycker om =) Ljusstakar här.

Stolar från Sweef

Ljuslyktor här. De har jag haft lääänge och jag älskar att putsa upp dom med putsmedel så att de ser alldeles nya ut =)

Klongvasen är ju alldeles underbar! 


Nu ska jag sätta mig ute på altanen under parasollen och jobba lite =) Hoppas att ni har en fin dag i solen! ♡

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar