Annons
Annons

I mitt huvud


rodebjer klack

Nu när hösten nalkas är jag sugen på att inhandla nya boots. Jag gillar inte att gå i platta skor då jag blir så kort. Dessa boots från Rodebjer sägs vara väldigt sköna att gå i trots sin klack på 10 cm. Att skon även är trendig och tidlös ger den ytterligare två guldstjärnor. Jag tror att jag kommer att slå till.

Annons

 

rund spegel massing guld

Det verkar råda en trend i att ha runda mässingspeglar. Själv hade jag en som jag köpte för två år sedan. Dock råkade vår städerska ta sönder den, så just nu ekar hallen tom. Två snygga spelar finns på både House Doctor och HM Home och om jag ska vara ärlig så ser jag knappt skillnad. Vem har kopierat vem?


stolar Sostrene Gren

Dessa underbara stolar i sammet från Søstrene Gren är jag lite småförtjust i. Priset är inte alls saftigt, 576 kr för en stol tycker jag är helt OK pris. Dock tror jag att små fingrar fulla med mat här hemma snabbt skulle få tyget att bli smutsigt. Men drömma kan man ju alltid.


croissant-french

Jag har börjat få en kärlek för Croissanter. Tidigare har de inte varit min favorit då de alltid känts så torra. Efter att ha ätit en nybakad croissant fylld med brieost och salami så har jag numera cravings. Jo, nämnde jag att jag älskar att fylla de med nutella också? MUMS!

 

Dela
Tweeta
Maila
6 kommentarer

 


Annons


Laddar