Annons
Annons

I mitt huvud


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Darren Star, skaparen av Sex and the City är tillbaka med en helt ny serie som heter Younger. Min kompis tipsade mig om serien och jag såg första avsnittet igår via TV4-play. Om jag kommer fortsätta titta? JA!!

Annons

Jag har hört så mycket gott om Peter Thomas Roth Camu Camu. Den ska tydligen vara jättebra mot acneärr och innehåller massa c-vitamin, 30 gånger mer än en apelsin. Som ni läste i mitt inlägg om hudvård så är c-vitamin en av de fyra ingredienserna som är super för hyn. Även om jag inte har några acneärr så är jag så sugen på att testa den och kommer antagligen att klicka hem den inom kort. Den är även väldigt bra för kollagenproduktionen, jämnar ut huden, stramar upp och ger huden massa fukt. Hur bra?


Jag älskar denna blazer designad av Hannalicious. Den med exempelvis denna BH under. Jag dör så snyggt!

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar