Annons
Annons

I mitt huvud


För ett par månader sedan fick jag hem en fuktkräm och ett serum från Solution by Victus som är ett relativt nytt märke skapat av  hudterapeuter för hudterapeuter Som vanligt tipsar jag inte om ett märke som jag får via PR såvida jag inte har testat den riktigt och gillar den – och nu har jag testat produkterna i så gott som tre månader! Stay Moist  är en fuktkräm för torr till mycket torr hud – och det har jag verkligen haft nu i vinter eftersom att jag har använt retinol och då har den varit super! Den går in fint i huden och känns inte så där fet som fetare ansiktskrämer faktiskt kan göra, utan den smälter in lätt. Innan jag lägger på dagkräm så använder jag givetvis serum – och även Keep The Moist är framtaget för fuktfattig hud. Båda är super och verkligen ett tips till er om ni känner att ni vill ha ett serum eller en ansiktskräm för torrare hy :).

Annons

För er som har ett Netflix- konto så måste jag tipsa om ”Derren Brown – The Push” som beskrivs som en reality show.

Jag och Niclas tittade på den igår och ingen av oss kunde slita oss från tv:n – den är så sjukt bra!

Derren Brown kan beskrivas som en modern trollkar/sociolog och vill undersöka hur långt människor kan gå när det kommer till att följa grupptryck. Visst låter det oskyldigt? FEL! I Under 1 h och 9 minuter får vi följa när han använder människor som inte har någon aning om att de filmas och utsätter dom till att utföra handlingar som är helt sjuka. Jag vill inte spoila, så ni får titta själva. Men kan en helt vanlig människa, under de rätta förhållandena, döda någon? Ni måste se den!


Påsken är på ingång och det går snabbare än vad man tror. Till helgen tänkte jag och barnen (Niclas är iväg) sätta oss ner och göra påskpynt. Idag bjöd vi nämligen in våra föräldrar och syskon till en påsklunch hemma hos oss på påskdagen. William var helt lyrisk och beordrade att vi faktiskt måste påskpynta huset också ”Så där som vi gjorde förra året” – sa han. Han tänkte nog inte på att vi var i New York i påsk förra året – men jag antar att han menar året dessförinnan.

Givetvis ska vi påskpynta ända in i kalket – det är ju bara påsk en gång om året! Så idag har jag och Wiliam suttit och valt ut vilka påskpynt vi ska göra – nu gäller det bara att köpa hem lite nya fjädrar (ej äkta givetvis) och lite annat smått och gott som man behöver 🙂

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar